12 experiențe originale incluse

Experiențele pe care le organizez în Thailanda sunt testate, sunt 100% originale, sunt organizate fără grabă pentru ca tu să ai parte de trăiri și amintiri unice. Ai incluse în prețul oricărui pachet toate cele 12 experiențe și aventuri.


Transport 100% inclus

Transportul include: zborul din București către Bangkok, trenul de noapte din Bangkok către Chiang Mai, zborul din Chiang Mai către Phuket, zborul din Phuket înapoi către București și toate transferurile către hoteluri și experiențe.


Viză inclusă

Eu, personal mă voi ocupa de toate demersurile și mă voi asigura că tu deții toate actele necesare pentru a îți obține viza la sosire, necesară pentru a putea călători în Thailanda. Costul vizei care este de 2.000 THB (aproximativ 54 euro) se achită pe aeroport în Bangkok.


Mic dejun + alte mese incluse

Pentru că în multe din diminețile călătoriei avem plecări matinale la experiențe, este important și util să luăm micul dejun la hotel. Mesele de pe zborurile intercontinentale și o parte din mesele de prânz de la experiențe sunt de asemenea incluse.


Însoțitor și ghizi locali cu experiență

Eu voi fi însoțitorul tău pe toată perioada vacanței, te voi îndruma, îți voi face cele mai bune recomandări și îți voi răspunde la toate întrebările. Pentru fiecare experiență vom avea și un ghid local vorbitor de limba engleză.


Prietenii garantate

Îți garantez că pe parcursul călătoriei vei cunoaște oameni faini și vei avea posibilitatea de a lega noi prietenii, poate chiar pe viață. Te vei întoarce acasă cu dorința de a reveni în Thailanda cât mai curând posibil.

Experiențe și Aventuri incluse în pachet

Ai incluse 12 experiențe și aventuri originale în prețul oricărui pachet. Mai jos poți vedea 4 din acestea. Vezi aici toate experiențele și aventurile care sunt incluse.

Click pe butonul PLAY pentru a vedea un scurt video cu o parte din lucrurile pe care le vom vedea sau experimenta pe parcursul acestei vacanțe și decide-te singur dacă vrei să ai parte de o călătorie pe care sigur ți-o vei aminti toată viața.

Prețuri și perioade disponibile

Apariții în presă

Ce spun cei care au călătorit cu mine

 • 5
  Este pentru prima data cand calatoresc cu Thailandezul si cert este faptul ca acest baiat m-a castigat ca si client si pe mine si pe toti prietenii mei. Vacanta nu a fost ieftina, dar si-a meritat fiecare banut. Cazarile au fost excelente, cele 12 experiente nici nu am cuvinte sa le descriu, ghizii locali fara repros. Au fost 15 zile de aventuri originale. Il recomand pe Eduard deja la toti prietenii mei. Speechless trip!
  Bogdan Stanciu
  Senior Consultant - Londra
 • 5
  Dorim sa ii multumim lui Eduard pentru profesionalismul cu care vacanta noastra a fost organizata! Totul a fost la superlativ, incepand cu experientele incluse in pachet (nota 10 cu felicitari aici), hotelurile si personalul extrem de amabil, mancarea foarte variata si buna, plaja absolut minunata. Multumim si recomandam cu drag si altor turisti!
  Daniel Eftimie
  Stomatolog - Câmpulung
 • 5
  Am apelat la Eduard pentru o excursie în Thailanda în anul 2019. Nu a fost a fost pentru prima dată când am cumpărat o excursie mai scumpă de pe internet , dar am vrut să găsesc ceva mai mult decât o simplă agenție . Am vrut ceva special , ceva original și așa l-am găsit întâmplător pe internet Thailandezul și i-am solicitat o ofertă . Totul a fost excepțional , vacanța mi-a depășit cu mult așteptările .
  Cosmin Ionete
  Inginer - Nice
 • 5
  Puncte tari ale vacantei: clar cel mai importat punct aici sunt experientele incluse care sunt cu totul altceva, hotelurile pozitionate la 2-3 minute de tot ce este importat, calitatea serviciilor la hotel, curatenie, liniste, diversitatea meniului la micul dejun (atat bucatarie traditionala, cat si internationala) - toate au fost la superlativ. Recomand din toata inima.
  Bianca Oprea
  Marketing - București
 • 5
  Am fost cu Eduard in Thailanda la sfarsitul lui 2019 impreuna cu prietena mea. Este foarte mult de povestit si nu as avea cuvinte sa scriu aici. A fost o vacanta de vis, de departe cea mai tare vacanta a noastra de pana atunci. Am stat la hoteluri extraordinare cu piscine uimitoare, mic dejun de vis si staff foarte amabil. Am mancat ca localnicii si cel mai importat am avut parte de foarte multe experiente foarte foarte originale. Recomand aceasta vacanta cu toata inima. Bravo.
  Alexandru Comanescu
  Inginer - București
 • 5
  Am fost cu Eduard in Thailanda in Noiembrie 2019 si a fost ceva de vis. Recunosc ca nu ma asteptam la inceput ca excursia sa fie asa de frumoasa si plina de aventura. Din punctul meu de vedere experientele pe care el le ofera sunt cele mai importante si cele care fac ca aceasta vacanta sa fie altceva. Recomand din tot sufletul sa mergeti sa descoperiti cu el Thailanda mai ales daca nu ati fost pana acum sau daca ati fost doar in Phuket sau alta insula.
  Sorin Butoiu
  Antreprenor - Londra
Ai intrebări?